Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd

Nyheter

Oppo Hitta X3 lanseringar, tar 1 miljard bilder, kör tillbaka fallmakare galen
Släpp tid: 2021-06-28 17:43:05  träffar: 9

on 11, 2021 släppte OPPO officiellt dennya generationen av sin flaggskeppsuppgifter Find X3-serie produkter, vilket är det tionde året av Find-serien. Därför har OPPO ägnat en hel del ansträngningar för att mobiltelefonen: fullt länk 10bit färgmotor, den första gruppen av 1 miljard färg dubbla kameror, och den uppgraderade miljard färg Zhencai skärmen"impossible krökta ytan"glasryggskalet, 65W Super Flash laddning 2.0 och 30W Wireless Flash laddning,ny färg OS-system, teknik, har den här mobiltelefonen~

Appearance designen

Oppo find X3 serie produkter använder en 6,7-inch skärmen på framsidan med en upplösning på 3216 * 1440 och en PPI av 525. displayen effekten är tydlig och känslig. Dessutom har den här skärmen vunnit A+-värdet av DisplayMate, en professionell utvärderingsorganisation och har hållit 12 poster i detaljresultatet. Den här skärmen stöder 10 bitarsnativ bildskärm, och den 1 miljarder färgskärmen kan återställa fantastisk färgnoggrannhet. Dessutom är den här mobiltelefonen utrustad med O1 Super Sensitive Image Quality Engine som utvecklats av Oppo, som stöder förbättringen av 480p videokvalitet tillnästan 960p-effekt. Även i fallet av dålignätverk kan det även titta tydliga filmer.

Sök X3-serien stöder skärm 120Hz intelligent dynamisk bildhastighet, som kan realisera den givarlösa justeringen av 120 uppdateringsfrekvens inom intervallet 5-120hz. När mobiltelefonskärmen fortfarande är skärmfrekvensen på skärmen är 5Hz, medan fingret berörs, kommer uppdateringsfrekvensen att ökas till 120Hz, vilket kommer att ge en smidig glidande skärmupplevelse. Fördelen är att det kan minska 46% strömförbrukning och ta 43 minuter av uthållighet.

Oppo beskriver ryggskalet utformningen av find X3 med"impossible yta", eftersom ryggskalet i mobiltelefonen harnågon brytpunkt segmentering, men ett helt glas. Genom mer än 2000 kontrollpunkter och het för konstnivå är kameraområdet och skrovet anslutna i kurvform. För att vara ärlig, en del användare tycker att detta design är inte vacker, men i liten upplaga, detta bara återspeglar super teknik och utsökt teknik OPPO, och det finns ingen brytpunkt,någon snedvridning, hela maskinen har ett bättre grepp och undviker besväret med askackumulering. Kanske kommer ryggskalet på ytan låter tillverkare av mobiltelefon skal ser förvirrad, trots allt, är den välvda glas inte bra att utforma mobiltelefon skal.

Powerful fotografering


hitta X3-serien är en bred-angle lins, ultravidvinkellins och lång fokus lins, som alla stöd 10bit färgdjup bild. Specifikationerna för ultra vidvinkel och vidvinkelgivare är desamma. Båda antar flaggskeppet IMX766 gemensamt utvecklat av Oppo och Sony, med ett ljuskänsligt område på 1/1,56 tum. Den ultra vidvinkelkamera med oppo-självständigt-Developed Free-Form-lins kan uppnå 110,3 ° Super stort ursprungligt synfält och lösa distorsionsproblemet i den maximala utsträckningen.

in Tillägg till de två huvudkamerorna har Oppo också utformat a 60x Micro-lins för den här serien av mobiltelefoner, som kan hjälpa användare att fånga den mikroskopiska världen som inte kan ses av det blotta ögat, vilket är mycket kraftfullt.

n Användarvillkor, Hitta X3 ger ettnytt filmläge, stöder HDR videoinspelning med 4K upplösning+bt2020 gamut+10bit färgdjup, och stöder log skytte, vilket avsevärt förbättrar videokvaliteten och stöder större post skapas utrymme. Men också byggt i ett antal Jiang Wen chef filter, så att vanliga Xiaobai kan bli en mästare fotograf~

Den är värt attnämna att OPPO är den första smartphone i branschen utrustad med en full länk 10bit färgmotor och för




första gången går det 10bit igenom alla länkar i skytte, kodning, lagring, avkodning och visning, förverkliga en komplett upplevelse av 1 miljard färger.

configuration Pris




+the produkter som släpps den här tiden är uppdelade i två modeller. Bland dem är Find X3 Pro för Big Cup utrustad med Xiaolong 888 mobilplattform. Den 8+256GB-versionen kostar 5499 yuan, 12+256GB-versionen kostar 5999 yuan, och 16&512GB-versionen kostar 6999 yuan. Den lilla koppen#+39; s Hitta X3 är utrustad med Xiaolong 870 mobil plattform, med 8+128GB för 4499 yuan och 8

256GB för 4999 yuan. Den kan säljas i förväg från och med, och det kommer officiellt att öppnas den 19 mars.

  


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidigare: Oppo Hitta X3 lanseringar, tar 1 ...

Nästa: No